1 Reply Latest reply on Apr 10, 2015 6:51 PM by philmodjunk

    Script works when you step thru it with debugger but not when it is run normally

    DanielHerd

      Title

      Script works when you step thru it with debugger but not when it is run normally

      Post

      I have a script that transfers values from one record to another in a related table.  When I step thru the script in the debugger it works correctly, but when it runs normally the values do not get transferred. What could be the difference?

        • 1. Re: Script works when you step thru it with debugger but not when it is run normally
          philmodjunk

          Did you disable script triggers when using the debugger?

          Another possibility is that the pause on every step tends to refresh the window more consistently than sometimes is the case when you run the script without the debugger. With a few scripts, this can make a difference.

          In your case, we'd have to see the script that you are using.

          To post a script to the forum:

                 
          1. You can upload a screen shot of your script by using the Upload an Image controls located just below Post a New Answer.
          2.      
          3. You can print a script to a PDF, open the PDF and then select and copy the script as text from the opened PDF to your clipboard for pasting here. (with this approach, you can get multiple script steps on the same line, please edit the pasted text by inserting some returns to separate those steps.)
          4.      
          5. If You have FileMaker Advanced, you can generate a database design report and copy the script as text from there.
          6.      
          7. If you paste a text form of the script, you can use the Script Pretty box in the Known Bugs List database to paste a version that is single spaced and indented for a more professional and easier to read format.