AnsweredAssumed Answered

updated to rev14 and now scripts for email not working

Question asked by evansj2 on May 21, 2015
Latest reply on May 21, 2015 by philmodjunk

Title

updated to rev14 and now scripts for email not working

Post

this is a carry over from a post i did on the server side,

We updated our server to Rev 14, had a few issues but we are working through them. But I opened one of the working files in the application Rev14 and now when i click on the button to send email i get an error code -1.

here is the script


Send Mail [ Send via E-mail Client ; To: "avtechs@rpi.edu;mediaops@rpi.edu"; Subject: "Trouble Ticket Status: " & Issues Tracking::
Status & ", Ticket ID#: " & Issues Tracking::Issue ID & ", Reported Problem Type: " &Issues Tracking::Problem Type; Message: Issues
Tracking::Assigned Technician &
" has updated the ETR listed below¶¶" &
"ID Number: "& Issues Tracking::Issue ID& "¶"&
"Title: "& Issues Tracking::Title & "¶¶"&
"Type of Problem: " & Issues Tracking::Problem Type & "¶¶"&
"Building: " & Issues Tracking::Building & "¶"&
"Room: " & Issues Tracking::Room& "¶"&
"Date and Time of Event: " &Issues Tracking::Date of Event & "," & Issues Tracking::Time of Event & "¶¶"&
"Description:¶" & Issues Tracking::Description & "¶¶"&
"----------------------------------------------------------------------------------------" &"¶"&
"The status of your reported issue has changed.¶"&
"Technical Comments: ¶ "
&Issues Tracking::Technician_Comments &"¶¶2--¶"
&Issues Tracking::Technician_Comments[2] &"¶¶3--¶"
&Issues Tracking::Technician_Comments[3] &"¶¶ 4--¶"
&Issues Tracking::Technician_Comments[4] &"¶ 5--¶"
&Issues Tracking::Technician_Comments[5] &"¶¶"
&"----------------------------------------------------------------------------------------" &"¶"&
"Be Kind- Rewind¶" ]

As you can see its nothing fancy (wrote it ~8 years ago) and it works when opened in the Rev 13 application on my CPU (although i do get an Server Busy Error - known bug and still waiting on a fix)

anyone have any ideas?

Outcomes