4 Replies Latest reply on Oct 1, 2010 12:46 PM by TSGal

    Cannot create submenu on Help pulldown

    mattb

      Summary

      Cannot create submenu on Help pulldown

      Product

      FileMaker Pro

      Version

      FMP Advanced 11

      Operating system version

      OSX 10.6.4

      Description of the issue

      I'm reusing the FMP Help menu (the special Help menu with the Search box at the top).  I've entered 3 menu items, the third of which has a submenu of 4 items coming off of it.  The problem is that the specified submenu is never displayed.  The arrow indicating there should be a submenu is showing off to the right, but my "custom" submenu will not display.  If I change the submenu definition to be a FMP submenu such as [Product Documentation], then that submenu shows.  The submenu I'm trying to attach works just fine when assigned to other menu items that are not contained in the Help menu.  So...what's the deal with this?  Are custom submenus not allowed when inserted into the Help menu??

      Steps to reproduce the problem

      Re-use the FMP Help menu with custom entries.  Create a submenu off of one of the entires.

      Expected result

      Submenu should show up when cursor is run over the entry that has a submenu attached to it.

      Actual result

      Arrow shows to the right indicating there is a submenu, but none shows.

      Exact text of any error message(s) that appear

      None.

      Configuration information

      None.

      Workaround

      None.

      no_submenu.png