3 Replies Latest reply on Feb 14, 2014 2:18 PM by cir1842eal

    Created a tab set. Changed font and size. Looks great until you hover on tabs. Then original font...

    cir1842eal

      Summary

      Created a tab set. Changed font and size. Looks great until you hover on tabs. Then original font shows up.

      Product

      FileMaker Pro

      Version

      12.0 v 4 Advanced

      Operating system version

      Windows 7

      Description of the issue

      I created a set of tabs. They came up with a default of Arial 12. I changed the font in Layout mode to Comic Sans 11. Everything looked fine but when I hover on the tabs in browse mode, the first (leftmost) tab is fine, but the other two tabs show the Arial font.

      I tried deleting the names of the tabs and exiting the layout then going back in and renaming them. I tried clicking on each tab and reformatting it.

      Steps to reproduce the problem

      This has happened to me several times in recent days. I am creating the tabset within another tab (and I know there have been some issue with nested tabs in v12). However, if I copy the tabset and paste it to a new, blank layout, the tabs still show the same quirky behavior.

      Expected result

      I would expect that the tabs stay on the format I put them to.

      Actual result

      THey revert to their original font and size when hovered on.

      Exact text of any error message(s) that appear

      No error message.

      Workaround

      I just have to draw the tabs elsewhere and then put them into the tab. I tried copying and pasting the tab to a blank layout, but the problem, shown in the photo, persists. The PrtSc did not show the mouse in the photo, which was hovered over the second (Directions) tab.

      TabNotReformatting.jpg