1 2 Previous Next 16 Replies Latest reply on Aug 18, 2015 6:57 AM by philmodjunk

    Custom icon (svg file) not added to icon library

    JonJ

      Summary

      Custom icon (svg file) not added to icon library

      Product

      FileMaker Pro

      Version

      14

      Operating system version

      OSX Yosemite and Win8

      Description of the issue

      I have designed a custom button icon in SVG format. When I add it to a button using FM14 on Win8, the image is added, and functions as expected (e.g. I can change the fill colour for rollovers via the inspector).
      Crucially, the icon is also added to the icon library, and I can easily apply it to other buttons.

      However, if I try the same thing on the same file using FM14 on the mac, the image is added and functions as expected, but the image is NOT added to the icon library -- it has to be added separately to each new button.

      The custom icons I added in Win8 ARE visible and can be applied to other buttons.

      Another issue -- the custom icons in the library displayed on Windows shown as black lines on a plain grey background. On the Mac, these custom icons are shown as BLACK lines on a BLACK background (rather hard to see!)

      Steps to reproduce the problem

      Try to add a custom SVG icon to a button using a Mac

      Expected result

      Icon image is retained in the icon library

      Actual result

      icon is not retained in the icon library

      Exact text of any error message(s) that appear

      na

      Workaround

      Add the icons using Win8

      FM14_osX_icon_not_added.png

        1 2 Previous Next