1 Reply Latest reply on May 11, 2016 5:10 AM by TSGal

    email body sent from FMP 11v3 Runtime thru Outlook 2010 loses all returns

    EMSSOLN

      Summary

      email body sent from FMP 11v3 Runtime thru Outlook 2010 loses all returns

      Product

      FileMaker Pro

      Version

      11v3 Windows

      Operating system version

      Windows 7

      Description of the issue

      Developed Runtime and full apps which when using the scripted SENDMAIL command produce email body content which is stripped of carriage returns.  I had been providing a list at bottom of email with rows of data separated by returns but now it all blends together.

      Steps to reproduce the problem

      Using Outlook 2003 or 2007 has no problem but Outlook 2010 strips the returns.

      Expected result

      CourseType = BLS for HealthCare Providers
      TrainingType = Initial Training
      SubOptions =
      Location = MCPHS
      Address =
      City =
      State = MA
      Zip =
      TrainingSite =
      StartDate = 1/17/2013
      EndDate = 1/17/2013
      StartTime = 8:30
      EndTime = 11:30
      CourseHours =
      Ratio = 2:1
      Outside = No
      EstimatedQTY = 11
      CardSendTo = Instructor
      Supplies =
      LeadID = 05110009707
      Decon =
      Physician =
      CourseDirector =

      Actual result

      CourseType = BLS for HealthCare Providers TrainingType = Initial Training SubOptions = Location = MCPHS Address = City = State = MA Zip = TrainingSite = StartDate = 1/17/2013 EndDate = 1/17/2013 StartTime = 8:30 EndTime = 11:30 CourseHours = Ratio = 2:1 Outside = No EstimatedQTY = 11 CardSendTo = Instructor Supplies = LeadID = 05110009707 Decon = Physician = CourseDirector =

      Exact text of any error message(s) that appear

      none

      Workaround

      none