5 Replies Latest reply on Mar 20, 2013 2:04 PM by philmodjunk

    Poster frame of quicktime not showing in the container field

    JavierVelazquez_1

      Summary

      Poster frame of quicktime not showing in the container field

      Product

      FileMaker Pro

      Version

      pro advanced 12

      Operating system version

      Windows 7

      Description of the issue

      Hello all,
      I have a research database with many quicktime movies in container fields. Most of them when do not show the preview unless you click on the field itself or click on the scripted play button.
      I read in various places that you had to set a poster frame (though all the clips had a preview in the explorer already) so I tried iTunes and didn't work, so I upgraded to Quicktime pro to let me set the poster frame and while it seems to do it, it still only shows when clicked... the strange thing is that it works for some clips, albeit only a few... I read in the internet that it happens to other people but no-one has a solution.
      Any help? any info?
      Thank you in advance!!

      Steps to reproduce the problem

      Place quicktime in container field.

      Expected result

      As you move into another field a Poster Frame (a preview of sorts) shows in the field

      Actual result

      Field goes blank like it contains nothing.

      Exact text of any error message(s) that appear

      No errors

      Workaround

      None

      Filemaker-database.jpg