1 Reply Latest reply on Feb 17, 2011 11:18 AM by TSGal

    Script Step 'Copy' does not seem to work with IWP

    Sorbsbuster

      Summary

      Script Step 'Copy' does not seem to work with IWP

      Product

      FileMaker Pro

      Version

      11 Advanced and Pro

      Operating system version

      Win XP Pro, all updates applied 1/1/2011

      Description of the issue

      The script step 'Copy' does not seem to copy field contents to the clipboard when accessed via IWP.

      Steps to reproduce the problem

      Create a simple 1-table file with 2 fields:
      - FieldIndexed
      - FieldGlobal
      both of type text, 2nd field a global.

      Create 4 scripts
      - Copy the indexed field
      - Copy the global field
      - Set the indexed field to have the data of the global field
      - Set the global field to have the data of itself & "---" & itself

      All scripts work perfectly in Filemaker Client (version 11) When run via IWP:

      - The first two ('Copy') scripts do *not* work
      - the second two ('Set Field') scripts work perfectly.

      I am using WinXP. It performs the same using Firefox or IE

      Expected result

      The 'Copy' script step would copy the contents of a global field to the local clipboard for pasting.

      Actual result

      The 'Copy' script step does not seem to copy the data to the clipboard.

      Exact text of any error message(s) that appear

      None.  The browser makes every impression of waiting for the localhost to return data, but nothing is copied.

      Configuration information

      Link to the original forum post:

      http://forums.filemaker.com/posts/5a7ce07cfa