1 Reply Latest reply on Aug 22, 2012 2:21 PM by dpatschke

    Still get "Web Server Test Failed" after reinstall FMS Adv 12.0.2.232 on OS 10.8

    dpatschke

      Summary

      Still get "Web Server Test Failed" after reinstall FMS Adv 12.0.2.232 on OS 10.8

      Product

      FileMaker Server

      Version

      12.0.2.232

      Operating system version

      10.8

      Description of the issue

      Deployment Assistant alerts "Web Server Test Failed"; unable to communicate with the Web Server, using HTTP and port 80, with the domain name of the server filled in. Cannot enable Web Publishing.

      Steps to reproduce the problem

      Uninstalled 12.0.1 of FMS Adv on 10.8, deleted all found logs (one in root dir, deleted the FM folder in /Library. Repaired Disk Permissions. Reinstalled using brand new FMS Adv 12.0.2.232a installer.

      Exact text of any error message(s) that appear

      SETUP: PRECONFIGURE WEB SERVER

      Check web server:Cannot contact web server
      Update WPE deployment configuration: succeeded
      Test web server (http://123.123.123.123:80/fmi-test/test.xml): Connection refused

      [IP numbers are not the actuals]

      Configuration information

      I had installed FMS Adv 12.0.1 on 10.8 and got the same result, then saw that it was incompatible.

      I notice on 12.0.2.232 that while the Deployment assistant says it can enable PHP, the Admin Console says that PHP is disabled after I try and turn it on, not sure if this is a symptom or a problem.