AnsweredAssumed Answered

Web Viewer Not Working Properly

Question asked by stephensammon on Apr 18, 2009
Latest reply on Apr 22, 2009 by stephensammon

Summary

Web Viewer Not Working Properly

Description of the issue

Hello, I sent this message out on the FM Forum and it appears no one has a fix for this problem.   I am using FM10 developer and have a problem with my web viewer displaying. The viewer was displaying properly until recently, I tested the viewer and noticed this problem. I get the following message; (“Still loading slow?” Try basic HTML). The page does not load. I tested this out on other computers on my network and have the same problem.I am using Google Maps (US) with the required, address, city, state, and optional zip code fields. I copied the web address I am using from the web viewer setup; ("http://local.google.com/maps?" & "q=" & /*Address=*/ ${K-9 Reports}::street & "," & /*City=*/ ${K-9 Reports}::city & "," & /*State=*/ ${K-9 Reports}::state & "," & /*Zip Code=*/ ${K-9 Reports}::zip & "," & /*Country=*/ "").I am using Windows Vista and have Internet Explorer set as my default web browser. This must be some type of bug in FM10, because I accessed the internet via IE web browser and typed: http://local.google.com/maps? inside the address bar and accessed Google Maps with no problems. I entered my address inside the search box and it worked correctly. The map appeared on the right side which gave me the desired options, traffic, satellite, & terrain. I got the same result when I tested the above described problem out on Windows XP and Windows Vista operating systems. I also tried it on several work stations at home and at my work place and still had the same result.I am using FM10 and FM10 Advanced on Windows XP & Vista operating systems. 

Outcomes