2 Replies Latest reply on Nov 13, 2014 1:41 PM by TSGal

    WebDirect Images Disappearing

    vince@supportgroup.com

      Summary

      WebDirect Images Disappearing

      Product

      FileMaker Server

      Version

      13.4

      Operating system version

      Mac OS and Win 7

      Description of the issue

      Every so often upon logging into the solution with any of the listed browsers, images that are both embedded in objects as backgrounds and are saved as global Styles to the Theme, do not display. This state of affairs continues until either you clear the browser’s cache or move into Private or Incognito mode. All other images that have been placed on the layout via pasting, inserting or embedding as a background (as long as they are still a local style - red arrow and asterisk next to the style) display as expected. The buttons or popovers, these invisible graphics are attached to still function. However this behavior is still very disruptive to workflow. This behavior didn’t exhibit itself until about 6 or so months after deployment.

      Steps to reproduce the problem

      Login to the system

      Expected result

      See all images

      Actual result

      See no images that as embedded in Global Styles

      Exact text of any error message(s) that appear

      Nothing

      Configuration information

      Server:
      13v4
      Mac OS 10.9
      Two Machine Deployment

      Clients:
      WebDirect
      Win 7 Chrome
      Mac OS Safari
      Mac OS X Chrome
      Mac OS X Opera

      Workaround

      Clear Browser Cache or Go into Private Mode