AnsweredAssumed Answered

IWP Strange behaviour

Question asked by p1nf0ld on May 9, 2012

Title

IWP Strange behaviour

Your post

Hello,

After a major crash of the Filemaker 9 Server we re-installed it on a completely clean os x server and after some initial IWP problems now have it all back up and running normally. However I cannot get any of the files that have been used before and uploaded to work with IWP. I see the list of databases although I thin the admin account is now cached as it doesnt ask me to login any more, but when clicking on the link I then just get a blank page.

If I click on the sample database I get full access to that though. I have checked that the permssions are allowed for IWP in the Manage section of the Database and I notice that I am not asked to login into the IWP now..

As far as I can see checking logs the only thing I can see is in the stderr log file

onmiORB: Warning: then local loopback interface (127.0.0.1) is the only address for this server

and this from the wpc_access_log

2012-05-09 11:24:44 +0100"/fmi/iwp/" 302 0

2012-05-09 11:24:44 +0100"/fmi/iwp/res/iwp_home.html" 200 6275

2012-05-09 11:24:44 +0100"/fmi/iwp/cgi?-dblinks" 200 455

2012-05-09 11:24:44 +0100"/fmi/iwp/cgi?-getstrings" 302 0

2012-05-09 11:24:44 +0100"/fmi/iwp/res/iwp_home.css" 200 1638

2012-05-09 11:24:44 +0100"/fmi/iwp/res/eng/strings.js" 200 5553

2012-05-09 11:24:44 +0100"/fmi/iwp/res/images/iwp_banner.gif" 200 12955

2012-05-09 11:24:44 +0100"/fmi/iwp/res/images/iwp_home.gif" 200 868

2012-05-09 11:24:44 +0100"/fmi/iwp/res/images/iwp_logo.gif" 200 1207

2012-05-09 11:24:45 +0100"/fmi/iwp/res/images/iwp_db.gif" 200 1185

2012-05-09 11:25:07 +0100"/fmi/iwp/" 302 0

2012-05-09 11:25:07 +0100"/fmi/iwp/res/iwp_home.html" 200 6275

2012-05-09 11:25:07 +0100"/fmi/iwp/cgi?-dblinks" 200 455

2012-05-09 11:25:07 +0100"/fmi/iwp/cgi?-getstrings" 302 0

2012-05-09 11:25:07 +0100"/fmi/iwp/res/eng/strings.js" 200 5553

2012-05-09 11:25:07 +0100"/fmi/iwp/res/images/iwp_banner.gif" 200 12955

2012-05-09 11:25:07 +0100"/fmi/iwp/res/images/iwp_home.gif" 200 868

2012-05-09 11:25:08 +0100"/fmi/iwp/res/iwp_home.css" 200 1638

2012-05-09 11:25:08 +0100"/fmi/iwp/res/images/iwp_logo.gif" 200 1207

2012-05-09 11:25:08 +0100"/fmi/iwp/res/images/iwp_db.gif" 200 1185

2012-05-09 11:25:40 +0100"/fmi/iwp/" 302 0

2012-05-09 11:25:40 +0100"/fmi/iwp/res/iwp_home.html" 200 6275

2012-05-09 11:25:40 +0100"/fmi/iwp/cgi?-dblinks" 200 455

2012-05-09 11:25:40 +0100"/fmi/iwp/cgi?-getstrings" 302 0

2012-05-09 11:25:40 +0100"/fmi/iwp/res/eng/strings.js" 200 5553

2012-05-09 11:25:40 +0100"/fmi/iwp/res/images/iwp_banner.gif" 200 12955

2012-05-09 11:25:40 +0100"/fmi/iwp/res/images/iwp_home.gif" 200 868

2012-05-09 11:25:41 +0100"/fmi/iwp/res/iwp_home.css" 200 1638

2012-05-09 11:25:42 +0100"/fmi/iwp/res/images/iwp_logo.gif" 200 1207

2012-05-09 11:25:42 +0100"/fmi/iwp/res/images/iwp_db.gif" 200 1185

The File Permissions for the Filemaker Server folder had some set to root not sure if this is correct.

Any advice would be greatly accepted as I am at the end of my tether..

Regards
Tom 

Outcomes