3 Replies Latest reply on May 9, 2017 8:08 AM by TSGal

    Error not being captured

    jrenfrew

      FMPA15

      OSX10.11

       

      Copied a script from one file to another which the same table name but one of the fields I know to be missing.

      I expected to see:

      Go To Field ( TableName::<field missing> )

       

      But what I did not expect that a test I had in the other if the field was on the layout now fails completely and no error is caught - therefore my next piece of logic fails too.

      The Get ( LastError ) here returns 0 - which should not be the case.

       

      Screen Shot 2016-06-18 at 14.11.15.png

        • 1. Re: Error not being captured
          TSGal

          jrenfrew:

           

          Thank you for your post.

           

          I am able to replicate the issue under both Mac OS X 10.11.5 and Windows 7.  As an observation, once the script is pasted, the "Go to Field" script step is highlighted in red, showing that there is an error.  The workaround is to fix all errors before executing the script.

           

          Regardless, I have sent your message and my findings to our Development and Testing departments.  When I receive any feedback, I will let you know.

           

          TSGal

          FileMaker, Inc.

          • 2. Re: Error not being captured
            TSGal

            jrenfrew:

             

            Testing is able to replicate the issue, and all information has been sent to Development for further review.

             

            TSGal

            FileMaker, Inc.

            • 3. Re: Error not being captured
              TSGal

              jrenfrew:

               

              This issue has been addressed in FileMaker Pro 16.

               

              TSGal

              FileMaker, Inc.