1 2 Previous Next 25 Replies Latest reply on Jan 25, 2017 3:41 PM by beverly

    problem import xlm x xslt

    clayton_a_p

      There´s an identical call to the problem I am now. I didn´t identify how to correct.

      Below the problem description:

       

      I try import XML to FM adv. v14

       

      My xml is :

       

      <nfeProc xmlns="http://www.portalfiscal.inf.br/nfe" versao="3.10">

      <NFe xmlns="http://www.portalfiscal.inf.br/nfe">

       

       

      <infNFe Id="NFe35160969101921000147550010000097561030069529" versao="3.10">

       

       

      <ide>

       

       

      <cUF>35</cUF>

       

      <cNF>03006952</cNF>

      <natOp>Industrializacao</natOp>

      <indPag>0</indPag>

      <mod>55</mod>

      <serie>1</serie>

      <nNF>9756</nNF>

      <dhEmi>2016-09-26T15:13:00-03:00</dhEmi>

      <dhSaiEnt>2016-09-26T15:13:00-03:00</dhSaiEnt>

      <tpNF>1</tpNF>

      <idDest>1</idDest>

      <cMunFG>3550308</cMunFG>

      <tpImp>1</tpImp>

      <tpEmis>1</tpEmis>

      <cDV>9</cDV>

      <tpAmb>1</tpAmb>

      <finNFe>1</finNFe>

      <indFinal>0</indFinal>

      <indPres>9</indPres>

      <procEmi>0</procEmi>

      <verProc>PrjEstNFe 4.00.080</verProc>

      </ide>

      ........

       

      <emit>...</emit>

       

       

      <dest>...</dest>

       

       

      <det nItem="1">...</det>

       

       

      <total>...</total>

       

       

      <transp>...</transp>

       

       

      <infAdic>...</infAdic>

      </infNFe>

       

      <Signature xmlns="http://www.w3.org/2000/09/xmldsig#">...</Signature>

       

      </NFe>

       

      <protNFe versao="3.10">...</protNFe>

       

      </nfeProc>

       

       

      My simple XSLT for Test is:

       

      <?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?>

      <xsl:stylesheet version="1.0" xmlns:xsl="http://www.w3.org/1999/XSL/Transform">

        <xsl:template match="/">

        <FMPXMLRESULT xmlns="http://www.filemaker.com/fmpxmlresult">

             <METADATA>

                  <FIELD NAME="cNF" TYPE="TEXT"/>

             </METADATA>

             <RESULTSET>

                  <ROW>

                       <COL>

                            <DATA><xsl:value-of select="/nfeProc/NFe/infNFe/ide/cNF"/></DATA>

                   </ROW>

        </RESULTSET>

        </FMPXMLRESULT>

        </xsl:template>

      </xsl:stylesheet>

       

      well .. i import and..

      1 - import dont error

      2 - FM indicate one record imported

      3 - FM create a new record

      4  - record is Empty... bffffffffff

       

      where is the problem in my xslt  ?

      help me please ...

      PD My English is very bad sorry

       

      Joan

      From Brazil

        1 2 Previous Next