1 Reply Latest reply on Feb 10, 2014 7:20 AM by coherentkris

    errant layout object

    coherentkris

      I have been attempting to completely debug a solution here at work and I am stumped on an issue where a layout object is reported by the ddr xml but is not actually on the layout in question. The xml shows two objects that are in fact NOT on the layout.

       

      <Object type="GroupButton" key="4596" LabelKey="0" flags="268500992" rotation="0">

      <Bounds top="187.0000000" left="142.0000000" bottom="210.0000000" right="165.0000000"/>

      <GroupButtonObj numOfObjs="1">

      <Step enable="True" id="76" name="Set Field"><StepText>Set Field [ INTERFACE::&lt;Field Missing&gt;; &quot;&quot; ]</StepText><Calculation><![CDATA[""]]></Calculation><DisplayCalculation><Chunk type="NoRef">&quot;&quot;</Chunk></DisplayCalculation><Field table="INTERFACE" id="502" name=""></Field></Step>

      <Styles>

      </Styles>

       

      <Object type="GroupButton" key="4593" LabelKey="0" flags="268500992" rotation="0">

      <Bounds top="115.0000000" left="142.0000000" bottom="138.0000000" right="165.0000000"/>

      <GroupButtonObj numOfObjs="1">

      <Step enable="True" id="76" name="Set Field"><StepText>Set Field [ INTERFACE::&lt;Field Missing&gt;; &quot;&quot; ]</StepText><Calculation><![CDATA[""]]></Calculation><DisplayCalculation><Chunk type="NoRef">&quot;&quot;</Chunk></DisplayCalculation><Field table="INTERFACE" id="504" name=""></Field></Step>

      <Styles>

      </Styles>

       

      Running the DDR thru base elements v4.5.0 shows the erroneous objects yet the layout has nothing at the specified coordinates.

      the screenshot below shows two red boxes at the coordinates where the ddr says the objects are. Select all shows no objects.

       

       

       

      I can not post the complete DDR nor can i post the file. Any suggestions?

       

      Kris