1 Reply Latest reply on Jul 9, 2014 3:45 PM by strngr12

    Apple script putting out weird question marks instead of numbers from a Filemaker database

    strngr12

      Hello Everyone,

       

      I have a script that I wrote for a client that just creates a command line that gets run by a proprietary CLI. The problem is that I have a field that gets turned into a ? instead of the number that is there. I have tried defing the field as both a number field and a text field and I get the same thing either way, but it works fine on my machine and the same script works fine for other clients.

       

      Here's what I get when I run the script from my machine:

       

      set -a "Shoot Day"="2" -a "Scene"="62" -a "Setup"="62" -a "Take"="1" -a "Shoot Date"="7/8/14" -a "Camera"="A" -a "Slate"="62-1A" -a "CAMERA ROLL"="A007" -a "SND ROLL"="001" -a "DESCRIPTION"="Wide-Master" -a "DURATION"="00:06:41:21" -a "SORT"="01" -a "TC END"="10:10:26:09" -a "TC START"="10:03:44:12" -a "Clip Name"="A007_C002_0708J3" -a "SND TC"="10:03:44:11" -a "AUDIO FILE"="62T02.WAV" 76209882

      And from his machine I get:

       

      set -a "Shoot Day"="2" -a "Scene"="62" -a "Setup"="62" -a "Take"="1" -a "Shoot Date"="7/8/14" -a "Camera"="A" -a "Slate"="62-1A" -a "CAMERA ROLL"="A007" -a "SND ROLL"="001" -a "DESCRIPTION"="Wide-Master" -a "DURATION"="00:06:41:21" -a "SORT"="01" -a "TC END"="10:10:26:09" -a "TC START"="10:03:44:12" -a "Clip Name"="A007_C002_0708J3" -a "SND TC"="10:03:44:11" -a "AUDIO FILE"="62T02.WAV" ?

       

      Does anyone have any idea why this might be happening?